Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Niinkuin varmaan jokaisella virtuaalitallilla, on täälläkin toimintaa. Eniten painotamme oriasemaamme ja orien kilpailuttamiseen, valmentautummiseen ja varsojen tuottamiseen. Siinä sivussa kuitenkin majoitamme yksityishevosia sekä otamme hevosillemme hoitajia. Emme järjestä mitään tapahtumia kovin usein, jos järjestämme, niin ne ovat usein valmennuksia, sillä haluan järjestää valmennuksia melko paljon, sillä niistä omassa tilassani on ainakin hyvin paljon puutetta. Joskus tapahtumat saattavat olla vain tallin väelle. Nyt kuitenkin esittelen tarkemmin toimintaamme.

Oriasema

Suurin osa toiminnastamme koostuu oriaseman toiminnasta, eli kilpailutamme, valmentaudumme sekä hankimme jälkeläisiä jokaisen hevosen omilla tavotteilla ja kapasiteetilla. Yritämme myös hevosten ja ponien kanssa melko usein laatuarvosteluihin. Jokainen oreistamme antaa astutuksia saman rotuisen edustajan kanssa, jotkut tosin ovat käytössä myös risteytyksiin. Emme itse harjoita kasvatustoimintaa, joten ostamme aina tasaisin väliajoin uusia oreja, huomioiden kuitenkin 14 karsinan tilan.

Astutuksia voi pyytää painamalla alla olevaa linkkiä ja sitä kautta täyttää lomakkeen, jonka kaikkiin kysymyksiin tulisi vastata. Hevosella pitää olla omat sivut, emme astuta tammaa, jonka kanssa samalla sivulla on pitkässä litaniassa monta hevosta.

Tilaa astutus

Hoitajat

Tallimme arkea on siis siivittämässä tallin hoitajat, jotka hoitavat pääasiassa orejamme, mutta jotkut yksityishevosetkin kaipaavat hoitajaa. Hoitajien tehtävänä on liikuttaa ja huolehtia hevosen peruskunnosta. Heidän pitäisi ratsastaa liikutuskalenterin mukaan, ja jos on tallilla jonkun ruokinnan esim. aamuruokinnan aikaan, on hoitajan hoidettava se. Karsinoita yms. ei tarvitse siivota, henkilökunta hoitaa sen, mutta käytävällä hoidettaessa on lakaistava käytävä ja kentältä/maneesilta siivottava jäljet. Perushoitamisen aikana olisi hyvä tarkistaa hevonen mahdollisten vammojen varalta, jalat on kokeiltava ettei nestettä. Toivoisin hoitajien olevan aktiivisia, minimissään 1x/kk.

Hae hoitajaksiHoitajien kaapit

Yksityishevoset

Majoitamme talliin yhteensä 4 hevosta asumaan, hevoset saavat automaattisesti täyshoidon tallissa ja luvan kentän, maneesin ja kävelytyskoneen sekä maastojen käyttöön. Kuitenkin valittavissa on eri hoitopaketteja. Yksityishevosten omistajien toivomme olevan aktiivisia, sillä vuokran maksu kerran kuussa on toimitettava, jotta yksäri voi jäädä talliin asumaan. Majoitamme niin tammoja, ruunia kun orejakin, niin shetlanninponista vuoren kokoiseen shireen, joten rotua emme katso myöskään. 

Älä lähetä yksärihakemusta, jos vuokrapaikat ovat täynnä! 

Lähetä hakemusYksityisten omistajatVuokra ja sen maksu

Tapahtumat

Järjestämme joskus jotain tapahtumia, ja usein ne ovatkin valmennuksia. Joskus kisojakin järjestetään, mutta ne ovat usein VRL:llän alaisia. Pyrimme järjestämään tapahtumia useasti jaksamisen ja ajan antaessa periksi, joskus ainoastaan tallinväelle tarkoitettua, joskus kaikille avoimia. Tapahtumat järjestetään yleensä tallimme maneesissa tai kentällä, säänmukaisesti. Hoitajat ovat erittäin tervetulleita valmentautumaan oreilla, ja suosittelenkin tätä hyvin lämpimästi heille. Samalla saavat vinkejä ratsastukseen ja osaavat käsitellä hoitsujaan selästä käsin paremmin.

Tapahtumakalenteri


VIRTUAALITALLI / VIRTUAALIHEVONEN

©2020 Welmon Field - Virtuaalinen oriasema - suntuubi.com